За сприяння Володимира Волковича у канівській школі з’явився мультимедійний клас

19 березня 2019, 15:27

9 червня 2016 року у Канівській СШ №1 урочисто відкрили мультимедійний клас, який був обладнаний з ініціативи та за сприяння депутата-свободівця Черкаської обласної ради Володимира Волковича.

За сприяння Володимира Волковича у канівській школі з’явився мультимедійний класТехнічне обладнання, зокрема імперактивну дошку та проектор, було придбано за рахунок коштів з депутатського фонду Волковича, а встановлення цього обладнання – за власні кошти депутата. Середня школа №1 у Каневі до цих пір була єдина, що не мала такого сучасного класу. То ж не дивно, що випускник цієї школи, вже далекого 1997 року, депутат-свободівець, учасник російсько-української війни допоміг саме рідній школі задіяти у навчальному процесі сучасні технології.

Звертаючись до учнів школи під час відкриття мультимедійного класу Володимир Волкович зокрема зазначив: «Моєму поколінню випала честь захищати незалежність України на східному фронті, захищати саму можливість Вам спокійно та наполегливо опановувати шкільні науки. Ваше ж покоління, озброєне сучасними знаннями, має вивести нашу державу, нашу красиву, неповторну Україну на найвищий світовий рівень. Вірю, що це обов’язково станеться!»

Прес-служба Канівської організації ВО «Свобода»
(099) 797-67-39