п'ятниця, березня 1, 2019

Депутати ухвалили рішення з питань, що стосуються комунального майна Окремим блоком на черговій сесії обласної ради депутати розглянули питання управління майном обласної комунальної власності.
Розпочала роботу чергова сесія обласної ради1 березня 2019 року розпочала свою роботу чергова сесія обласної ради. У роботі сесії участь взяли голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Вельбівець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та центральних органів виконавчої влади в області, голови районних рад і райдержадміністрацій, міські голови та голови ОТГ, представники громадськості та засобів масової інформації.
Турнір «На призи Квітчанської оборони» проведено в Карашинській ОТГМинула субота видалась напрочуд чудовою, ясною та сонячною. Цього дня у Карашинській ОТГ, зокрема, в с. Квітки проведено турнір з міні-футболу «На призи Квітчанської оборони».
Постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я розглянула профільні питанняГолова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я Віктор Парамонов провів її засідання, на якому депутати розглянули питання, що подано на сесію обласної ради.

На початку члени комісії погодили проекти рішень щодо кадрових призначень на посади керівників комунальних закладів, які пройшли конкурсний відбір.
Депутати Золотоніської районної ради на сесії ухвалили низку рішень щодо перспектив розвитку регіонуЗа повідомленням Золотоніської районної ради, очільник депутатського корпусу Валерій Саранча провів чергову сесію.

На початку присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які загинули на столичному майдані п’ять років тому, та воїнів-інтернаціоналістів, на честь яких нещодавно проведено заходи, приурочені 30-ій річниці виведення військ з Афганістану.