понеділок, грудня 2, 2019

За повідомленням Черкаської районної ради, днями голова районної ради Олексій Собко разом із заступником голови райдержадміністрації Петром Коренюком провели нараду з сільськими головами та головами об’єднаних територіальних громад за участю працівників районної ради, райдержадміністрації, представників Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, на якій обговорено ряд питань, які на сьогодні є нагальними і потребували узгодження і вирішення.

На початку до присутніх звернувся т. в. о. начальника Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Вербовий, який проінформував про результати роботи у 2019 році та закликав посадовців до співпраці та вирішення проблем щодо дотримання правопорядку і безпеки мешканців району.

Як інформують в Уманській районній раді, її голова Оксана Супрунець взяла участь в установчих зборах щодо формування складу нової Громадської ради при Уманській райдержадміністрації.

Ці збори проведено у зв’язку із закінченням повноважень попереднього складу, сформованого з числа громадських активістів.

За повідомленням Канівської районної ради, згідно висновку Національного бізнес-рейтингу КНП «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради  посів 36 місце (золото) серед суб’єктів господарювання України у номінації «Фінансові показники» та 2 місце (золото) серед суб’єктів господарювання Черкаської області у номінації « Фінансові показники успішної діяльності».

Листом від 25.09.2019 року вих. №406-20DKP-0301 директора Наталію ГОРЬОВУ запрошено на офіційну церемонію нагородження на честь підприємств, що розбудовують національну економіку для урочистого вручення відзнаки «Лідер галузі 2019».

Ця почесна нагорода підкреслює статусність підприємства і стане приводом для гордості всього колективу, а також слугуватиме чудовим маркетинговим інструментом.

Як інформують у Звенигородській районній раді, її голова Володимир Кучер ще декілька років тому виступив ініціатором переведення бюджетних установ з газового на альтернативні джерела опалення. У 2014 роцуі питання безперебійного забезпечення паливом газових котелень стояло особливо гостро, адже на Сході держави вирувала війна і постачання газу в країну в будь-який момент могло бути припинено.

30 листопада 2019 року у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота сто шістдесят дев’ять військовослужбовців строкової служби призову «ОСІНЬ-2019» присягнули на вірність українському народові.

Привітати прикордонників з визначною подією завітали  їх рідні та близькі, а також заступник голови Черкаської обласної ради Андрій Сегеда, ветерани-прикордонники та представники духовенства. Усі вони із захопленням спостерігали за військовим ритуалом.