четвер, січня 2, 2020

Як інформують у Степанецькій ОТГ, за ініціативи сільського голови об’єднаної територіальної громади  Олександра Яременка та депутатського корпусу ради було придбано новорічні подарунки для маленьких жителів громади, які ще не відвідують садочки та школи і не можуть бути учасниками новорічних маскарадів і свят, що організовуються в комунальних закладах ОТГ.

Тому було ухвалено рішення відвідати такі сім’ї мешканців громади напередодні новорічних і Різдвяних свят.

Як інформують у комунальному закладі «Обласна бібліотека для дітей» Черкаської обласної ради, напередодні Нового року у Національній бібліотеці України для дітей підбито підсумки Всеукраїнського літературного конкурсу «Творчі канікули – 2019» та проведено нагородження переможців.

Участь у літературному конкурсі взяли діти з Вінницької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернівецької областей – різні за віком та уподобаннями та в іншому  однакові — талановиті, веселі, активні.

На переможців чекав сюрприз — квест-знайомство з Національною бібліотекою України для дітей «Магічна бібліотека». Щоб стати Академіками магічного слова, – переможці конкурсу повинні були пройти надскладні завдання в квест-грі і вибороти ключі, за допомогою яких відкрити «Скарбницю мудрості».

З 1 січня 2020 року офіційно запущено бета-тестування програмного РРО «пРРОсто». Це безкоштовний софт, розроблений Державною податковою службою спільно з BRDO та Fintellect для спрощення розрахункових процедур для продавців та споживачів. Про це інформує Урядовий портал.

Всі охочі можуть взяти участь у тестуванні нового податкового сервісу. Програмні РРО «пРРОсто» - це безкоштовний сервіс від податкової.

Записатися на бета-тест можна за посиланням https://prrosto.kmu.gov.ua/. Учасники отримають запрошення до тестування з 9 січня 2019 року.

Додаток буде доступним для тестування на всіх смартфонах і планшетах із операційними системами Android та iOS.

Після тестування та врахування побажань від користувачів додаток буде вдосконалюватися для подальшого використання.

«пРРОсто пРРОтейстуй» та надсилай свої пропозиції та зауваження, допоможи податковій зробити сервіс ще зручнішим та легшим у застосуванні!

27 грудня 2019 року під керівництвом голови районної ради Володимира Дзеги відбулося засідання робочої групи для напрацювання рішень щодо забезпечення сталого функціонування КНП «Драбівська центральна районна лікарня». Про це інформують у Драбівській районній раді.

Спершу учасники зібрання заслухали інформацію головного лікаря КНП «Драбівська центральна районна лікарня» Світлани Бойко щодо оптимізації та подальшого функціонування очолюваного нею підприємства у наступному році.