п'ятниця, січня 10, 2020

7 січня 2020 року Черкаська область як адміністративно-територіальна одиниця відзначила 66-річницю свого утворення. У Черкаському обласному краєзнавчому музеї у ці дні було відкрито виставку «66 років Черкаській області. Люди. Факти. Події».

Новий рік – найяскравіше свято дитинства, яке завжди приходить із запашною ялинкою, піснями, танцями. Саме із цього часу діти починають вірити у казку і затамувавши подих загадують бажання. А щоб ці бажання справдилися, необхідно підготувати казкову атмосферу – прикрасити новорічну ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками.

Саме таку казкову атмосферу підготували для своїх вихованців працівники комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Черкаської обласної ради.

 

З 1 січня вступила в дію Програма медичних гарантій на 2020 рік.  Відповідна постанова оприлюднена на Урядовому порталі.

«Бюджетні кошти спрямовуються на оплату медичних послуг (включаючи медичні вироби) та лікарських засобів, оплату надання яких у повному обсязі пацієнтам держава гарантує за рахунок бюджетних коштів згідно з тарифом», - йдеться у документі.