субота, січня 11, 2020

Сьогодні проведено нараду з представниками органів місцевого самоврядування та окремих підприємств житлово-комунальної сфери, щоб обговорити актуальні проблеми у сфері охорони навколишнього природного середовища та напрацювати основні пріоритети на 2020 рік, для вирішення яких можуть бути залучені кошти обласного бюджету.

Участь у її роботі взяв перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, деякі депутати обласної ради.

Сьогодні у приміщенні обласної філармонії проходить фестиваль вертепів, колядок та щедрівок «Щедрий вечір, добрий вечір, мати-Україно».

Перед початком дійства у фойє гості і запрошені переглянули тематичні виставки та майстер-класи, зокрема, з виготовлення іграшок-прикрас.

Фестиваль традиційно розпочався тематичною новорічною хореографічною композицією, яку глядачі обдарували гарячими оплесками.

КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми» Черкаської обласної ради провів спільний обласний семінар для керівників та вихованців шкільних лісництв за темою «Збереження лісів».

З вітальним словом до його учасників звернулася директор Центру Людмила Давиденко, яка також розповіла про тісну співпрацю закладу з Черкаським  обласним управлінням лісового та мисливського господарства та побажала плідної праці на семінарі. 

 

За повідомленням Лип’янської об’єднаної територіальної громади Шполянського району, днями відбулася подія, на яку з нетерпінням очікували місцеві  жителі. Тут відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони.

На церемонію урочистого відкриття завітали заступник начальника Управління служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області В’ячеслав Перевізник, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Козоріз, депутат районної ради Володимир Потапенко, зібралися представники місцевого самоврядування на чолі з сільським головою Сергієм Іщенком, громадськість, учні місцевої школи.