понеділок, січня 20, 2020

Задля посилення комунікації учасників ООС/АТО з органами державної влади та місцевого самоврядування фахівці Черкаського обласного контактного центру розробили інтерактивну ГУГЛ-карту.

– Ця мапа дає змогу інтернет-користувачам отримати необхідну інформацію щодо установ та організацій області для вирішення проблемних питань, які виникають в атовців та учасників ООС, – говорить керівниця контактного центру Лариса Ходаковська.

Як інформують у Черкаській районній раді,  голова районної ради Олексій Собко, депутат районної ради, заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, за участю депутатів районної ради Ірини Петрович, Олександра Муцалханова, Володимира Шимановського, Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути та працівників районної ради провели робочу нараду з колективом комунального некомерційного підприємства «Черкаська районна лікарня с. Мошни».

На початку зустрічі головний лікар КНП «Черкаська районна лікарня с. Мошни» Любов Іващук ознайомила делегацію з роботою закладу. Учасники робочого візиту мали змогу побачити процес надання медичних послуг хворим у стаціонарному відділенні, роботу кабінету ультразвукової діагностики та ін.

Як інформують у Черкаському обласному художньому музеї, 17 січня 2020 року презентовано персональну виставку молодого художника Володимира Вовчка.

Як відомо, ледве чи не найвища насолода – це насолода творити. Завдяки творчості художнику вдається не тільки розкрити свій внутрішній світ, а й допомогти поціновувачам мистецтва правдиво подивитися на власні потаємні переживання. Будучи філософом і мрійником, як і більшість молодих і творчий людей, Володимир Вовчок кидає виклик долі і прагне змінити світ на краще.

Як повідомляють у Драбівській районній раді,  її голова Володимир Дзега провів нараду з головами сільських рад та ОТГ району.

У роботі зібрання взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода, начальник Золотоніського  управління Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій Байбуз, керівники комунальних закладів району, представники засобів масової інформації.

Спочатку учасники наради заслухали інформацію начальника фінансового управління  райдержадміністрації Марини Сіпко про залучення субвенцій місцевих бюджетів у 2020 році на фінансування  установ бюджетної сфери району та заходи щодо наповнення місцевих бюджетів, економічного та раціонального використання бюджетних коштів, посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2020 рік у Драбівському районі.