п'ятниця, березня 20, 2020

Днями голова районної ради Анатолій Бордунос провів 43-ю чергову сесію районної ради VIІ скликання.

У роботі сесії взяли участь 21 депутат районної ради, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Валюк, начальники структурних підрозділів  райдержадміністрації, міський голова Микола Наконечний, головний лікар КНП «Христинівська ЦРЛ» Віктор Кравчук, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Христинівського району Ольга Калініна та головний редактор газети «Трибуна Хлібороба» Валентина Добринська. 

На початку присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військових та мирних жителів, які загинули в ході АТО/ООС на сході України.

Минуло п’ять років, відколи перестало битися серце відомого на Тальнівщині волонтера, громадського активіста, справжнього патріота - Іванченкова Ігоря Олександровича, який завжди хотів бачити Україну незалежною і соборною державою, а тому не словами, а справами робив для цього усе від нього можливе.

А коли сепаратисти на сході країни забажали «руського міра», він, щоб не допустити втрати цілісності держави, з перших днів разом із іншими тальнівськими волонтерами проводив збір коштів, одягу, продуктів харчування, засобів захисту та неодноразово відвозив їх на потреби добровольців та армії в зону проведення антитерористичної операції на Сході України.

 

Згідно зі статистикою, старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом COVID-19 та знаходиться в зоні ризику.

З метою попередження захворювання, у Матусівській ОТГ було прийнято рішення відвідати  одиноких людей похилого віку, які  проживають на території громади.

Нещодавно голова районної ради Сергій Сундуков, голова райдержадміністрації Богдан Солошенко та радник голови райдержадміністрації Микола Удалов провели обстеження автомобільних доріг загального користування місцевого значення Кам’янка-Вербівка- Телепине- Катеринівка. з метою визначення поточного дрібного ремонту доріг на предмет ямковості. Такі виїзди стали традиційними у їх роботі.