четвер, травня 21, 2020

Як інформують на офіційному сайті Мінрегіону, на цьому тижні Уряд планує затвердити перспективні плани формування громад усіх областей України. Це фінальні рішення, які мають стати основою для майбутнього адміністративно-територіального устрою базового рівня.

Про це сказав В’ячеслав Негода, заступник Міністра розвитку громад та територій, під час онлайн-пресконференції для регіональних ЗМІ «Місцеве самоврядування та територіальна організація влади: «геолокація» реформи».

За повідомленням Черкаської районної ради, з метою вирішення ряду актуальних питань проведено нараду з сільськими головами та головами об’єднаних територіальних громад.

Участь в нараді взяли практично всі сільські голови Черкаського району, та начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники установ, організацій району.

На початку наради до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Петро Коренюк, який наголосив на головних проблемах сьогодення та охарактеризував основні теми наради.

Як інформують на офіційному веб-сайті Мінрегіону, триває прийом заявок на участь у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2020 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.