п'ятниця, жовтня 23, 2020

ЦВК і всі засоби масової інформації наголошують, що у зв'язку із пандемією під час  голосування 25 жовтня усім виборцям необхідно неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів.Це мають розуміти усі.

Виборчі дільниці розпочнуть роботу у неділю 25 жовтня з 08:00 та працюватимуть до 20:00.

Окрім того, згідно чинного законодавства сьогодні, 23 жовтня, в Україні завершується агітація за кандидатів на місцевих виборах, а це значить, що політичні партії та їхні кандидати мають зняти всі агітаційні матеріали, розміщені в громадських місцях.

А наступний день, 24 жовтня, законодавство визначило як «день тиші».

Як повідомляють у Драбівській районній раді, її голова Володимир Дзега 23 жовтня 2020 року провів пленарне засідання 46 позачергової сесії.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Віктор Хрущ, окремі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

22 жовтня 2020 року дотриманням карантинних вимог відбулася позачергова шістдесят третя сесія районної ради.

Необхідність проведення сесії була викликана терміновою потребою виділення коштів районного бюджету на заходи з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 та розгортання на базі районної лікарні відділення з прийому пацієнтів з цією небезпечною хворобою.

Відповідно до регламенту районної ради перед пленарним засіданням було проведено спільне засідання постійних комісій. Вів сесію голова районної ради Володимир Грошев.