четвер, лютого 4, 2021

Урочисте відкриття нового центру надання адміністративних послуг у Чигиринській громаді відбулося сьогодні, 4 лютого 2021 року. Допомогу у створенні ЦНАП громаді надано за сприяння Програми «U-LEAD з Європою». У святковому відкритті взяли участь голова Черкаської ОДА Олександр Скічко та заступник голови обласної ради Сергій Лісовий.

Експерти Програми DOBRE спільно з антимонопольним комітетом розробили роз'яснення для представників громад щодо надання державної допомоги комунальним закладам. Про це йдеться на сайті Українського кризового медіацентру.

Тренінг зі створення резюме проведуть у   КЗ "Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр" 17 лютого о 16:00. Для участі потрібно зареєструватися за покликанням.

Спікеркою буде кар'єрна консультантка МРЦ Діана Олійник.

- Програма тренінгу складається з невеликого тімбілдинга, лекції та рефлексії. Під час тренінгу поговоримо про те, чи варто створювати резюме на 4 сторінки, чи можна в одному резюме писати, що ти шукаєш роботу оператора ПК, майстра манікюру та менеджера з продажів, на що звертають увагу роботодавці, що писати, якщо зовсім немає досвіду, чому селфі в резюме – погана ідея тощо, - зазначає Діана Олійник.

Тренінг триватиме дві години у приміщенні МРЦ, за адресою вул. Хрещатик 193.

Наприкінці минулого тижня Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розглянув Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост №4535 та рекомендував Парламенту прийняти його за основу.

Очільник ради Анатолій Підгорний разом із головою ОДА Олександром Скічком привітали медиків Черкаського обласного диспансеру із Всесвітнім днем боротьби проти раку. Медикам вручили почесні грамоти та відзнаки.

З метою вирішення нагальних питань сьогодення, урегулювання питань управління майном спільної власності територіальних громад сіл Черкаського району депутати Черкаської районної ради зібралися на п’яту позачергову сесію, яку провів заступник голови районної ради Олександр Гончаренко.