середа, лютого 17, 2021

Голова обласної ради Анатолій Підгорний провів засідання президії обласної ради, на якому сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради, проведення якої заплановано на 19 лютого 2021 року.

Передували засіданню президії робота постійних комісій обласної ради, на яких депутати мали можливість заздалегідь розглянути всі проєкти рішень.

Розгляд цієї програми під час засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів спричинив серед депутатів активну дискусію. Тож було запропоновано внести низку доповнень.

Зокрема, голова комісії Ігор Віштак запропонував внести зміни до програми й передбачити в ній заходи щодо інвентаризації земель, охорони та збереженню ґрунтів, а також сприяння у відновленні чинних чи побудові нових поливних систем.

Постійна комісія питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів під головуванням Ігоря Віштака погодила проєкт змін до бюджету Черкащини на 2021 рік. У засіданні брав участь голова обласної ради Анатолій Підгорний та заступники: Михайло Мушієк і Володимир Доманський.