вівторок, квітня 13, 2021

Як повідомляють у Черкаській районній раді, її голова Олександр Василенко днями  разом із депутатом Черкаської районної ради Андрієм Дзюбою, деканом факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету Ларисою Чепурдою, радницею голови районної ради Людмилою Дорошко, викладачами та студентами цього університету, активними громадянами здійснили пробний, перший прохід туристичним маршрутом по Мошногірському парку.

Учасники заходу розпочали свою ходу від санаторію «Мошногір’я», потім перейшли до Святославової вежі, звідки маршрут проліг по вершині Мошногірського хребта до Софіїного стовпа. Опісля оглянули Скіфські кургани, далі попрямували до місця, де на початку ХІХ століття був розташований звіринець з ламами та верблюдами, побували біля так званої «Брами» – входу в парк, оглянули місце, де стояв палац М. С. Воронцова, та бесідку Ротонду.

На виконання рішення Черкаської обласної ради від 19.02.2021№ 5-41/VIII «Про утворення комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради» проведено засідання комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради.

Вів його перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко.