четвер, травня 6, 2021

Таке рішення ухвалили члени конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора комунального закладу. Головував на засіданні перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко.

Так, члени комісії затвердити вимоги до претендентів:

1) вища освіта за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста або магістра за галузями знань "Управління та адміністрування", "Право", «Соціальні науки (Економіка)» або вища освіта за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста або магістра та післядипломна освіта за галузями знань "Управління та адміністрування" або "Право";

2) стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менше ніж 5 років, або стаж роботи на керівних посадах вищого чи аналогічного рівня не менше 2 років;

3) вільне володіння державною мовою;

З 7 по 26 травня включно триватиме приймання документів від претендентів на зайняття посади директора Черкаського геріатричного пансіонату. Вимоги до них затвердили члени профільної комісії під час засідання, яке відбулося під головування заступника голови обласної ради Сергія Лісового. 

Голосування під час розгляду кандидатур та визначення переможця конкурсу буде відкритим.

Члени комісії затвердили такі вимоги до претендентів:

1) громадянин (ка) України;

2) вища освіта за освітнім рівнем магістра у галузях знань: «Право», «Охорона здоров’я», «Соціальна робота», «Освіта/Педагогіка», «Управління та адміністрування»;

3) стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менш як п’ять років.

та їх конкурсних пропозицій, які врахувати при підготовці оголошення для розміщення на офіційному вебсайті Черкаської обласної ради.

Інтерактивна зустріч з арттерапією відбудеться 8 травня  о 14:00 у Черкаському обласному художньому музеї ЧОР (вул. Хрещатик, 259).

- Відвідувачі дізнаються про особливості візуальної та вербальної самопрезентації особистості, зокрема у медіапросторі. Розкриємо історичні джерела сучасної селфі-культури. Дізнаємося деякі таємниці створення бажаного образу разом з Поліною Устименко у психологічній артпрактиці, - повідомляють у музеї.

Візуальним контекстом заходу буде українська геральдика черкаського художника Миколи Маценка.