п'ятниця, травня 7, 2021

Відповідно до рішення Черкаської обласної ради від 19.02.2021 № 5-14/VІІІ оголошено конкурсний відбір на зайняття посади директора Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.

Цей заклад є неприбутковою організацією та утримується коштом обласного бюджету. Серед основних напрямків його діяльності - надання соціальної допомоги громадянам, підготовка документів на виплату всіх видів соціальних допомог, здійснення контролю  за правильністю призначення, перерахунку, нарахування і виплати соціальної допомоги, упровадження в структурних підрозділах з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських рад області уніфікованих комп'ютерних технологій тощо. 

Конкурс оголошено відповідно до рішення Черкаської обласної ради від 19.02.2021 № 5-14/VІІІ.

Комунальний заклад «Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради» є стаціонарною соціально-медичною установою для постійного або тимчасового проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю, у т. ч. з психоневрологічними захворюваннями, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування; соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів. 

Заклад розрахований на 160 місць та функціонує в складі геріатричного, психоневрологічного відділень та медичного центру відновлювального лікування. 

Пансіонат підпорядкований Департаменту соціального захисту населення ЧОДА. Його штатна чисельність працівників складає 135,5 осіб. 

Громада подарувала своїм ветеранам по дві тисячі гривень, а також - подарункові набори 24-ьом людям похилого віку, яких торкнулася війна.

Як повідомила начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради Марина Лимарова, у громаді нині зовсім небагато людей, чий подвиг ми вшановуємо у День перемоги над нацизмом. Не покладаючись на спонсорів (як більшість громад), Червонослобідська ТГ завчасно передбачила у  бюджеті кошти на грошову допомогу для кожного ветерана, а також подарункові набори для ветеранів та вдів воїнів-визволителів.