понеділок, травня 17, 2021

Традицію ігор-стратегій, що допоможуть побачити своє фінансове майбутнє,  започатковують у Черкаському державному бізнес-коледжі. Майбутні обліковці та фінансисти та їх викладачі першими гратимуть у ділову гру «Життєвий капітал».

- Це варіант всесвітньо відомої  «CashFlow» - фінансової гри, що навчає правильному поводженню з грошима, яку придумав знаменитий  Роберт Кійосакі, - розповідає завідувач кафедри обліку та фінансів Черкаського державного бізнес-коледжу Віктор Здір. -  Її ще називають  фінансовою «Монополією», що дозволяє спрогнозувати ваш фінансовий стан за кілька років, виходячи з вашої поведінки з грошима. За 1 годину людина проживає 10-20 років свого життя, під час якої кожен учасник починає краще розуміти  свої фінансові звички та помилки у поводженні із грошима, побачити, виходячи з цього, свої можливі фінансові успіхи і поразки у майбутньому.

558 військовослужбовців строкової служби  урочисто склали присягу на вірність українському народові в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота. Після завершення навчання їх направлять для подальшого проходження служби до органів охорони державного кордону. Привітав військовослужбовців заступник голови обласної ради Михайло Мушієк.

Урочистості тривали на стройовому плацу. Спочатку прикордонники винесли Бойовий Прапор, а після привітань та настанов від керівництва Держприкордонслужби, Головного центру, органів влади та духовенства, військовослужбовців нагородили відзнаками та медалями. Церемонія завершилася урочистим маршем прикордонників.