понеділок, вересня 16, 2019

Посольство Швеції в Україні спільно з громадською організацією «МІНЗМІН», командою «Абетки реформ» та за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», розпочинає у вересні 2019 року пілотний освітній проєкт для маленьких мешканців об’єднаних громад України та їхніх батьків. 

Процес реформ в Україні досить складний та багатогранний, інколи навіть дорослим важко розібратися у тому, що відбувається в країні. А з дітьми майже не говорять на тему реформ та важливих змін. Метою проєкту є розповісти дітям та їхнім батькам простою мовою в ігровій формі про реформи та актуальні зміни та заохотити мешканців громад, навіть найменших, стати частиною таких змін.

13 вересня 2019 року відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісу. Привітати лісівників Черкащини завітали керівники області: голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Шевченко, перший заступник голови Черкаської обласної ради Валентин Тарасенко, заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв, щоб вручити лісівникам нагороди та відзнаки за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомі трудові здобутки.

Балаклея першою на Смілянщині впроваджує масштабний пілотний проект з розвитку сонячних електростанцій.

Про це сказав голова Балаклеївської ОТГ Ростислав Ситнік в інтерв’ю головному редактору міськрайонної газети «Смілянські обрії» Любові Косенко.