Гуртківці комунального закладу весело святкували біля новорічної ялинки

10 січня 2020, 10:29

Новий рік – найяскравіше свято дитинства, яке завжди приходить із запашною ялинкою, піснями, танцями. Саме із цього часу діти починають вірити у казку і затамувавши подих загадують бажання. А щоб ці бажання справдилися, необхідно підготувати казкову атмосферу – прикрасити новорічну ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками.

Саме таку казкову атмосферу підготували для своїх вихованців працівники комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Черкаської обласної ради.

 

На свято новорічної ялинки завітали 70 гуртківців закладу, які брали участь у конкурсах, інтелектуальних іграх, сучасних танцях. Діти із захопленням подорожували країнами Європи, виконували різні завдання, здійснювали історичні екскурси, знайомились із традиціями святкування Нового року у різних країнах Європи.

Малеча залюбки долучалася до новорічних щедрівок, разом із казковими персонажами танцювали у хороводі. Тобто, під час заходу вирували святкові емоції та гарний настрій. Звичайно, на активних учасників чекали призи.

Окрім того, на святі проведено нагородження учасників та переможців конкурсу «Новорічний сувенір». Він виявився дуже цікавим та захоплюючим, адже на шість номінацій: ялинкова прикраса, новорічна листівка, сувенір на новорічну тематику, технічний виріб на новорічну тематику, дизайнерська ялинка та електронне привітання  було подано 82 роботи. Родзинкою конкурсу також було те, що при виготовленні сувенірів використовувалися різноманітні техніки виготовлення виробів. Усі учасники конкурсу «Новорічний сувенір» отримали Дипломи закладу.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/gurtkivci-komunalnogo-zakladu-veselo-svyatkuvali-bilya-novorichnoi-yalinki