На сесії районної ради внесли зміни до низки програм та перерозподілили кошти на найважливіші потреби галузей

04 травня 2020, 09:13

Як повідомляють у Драбівській районній раді, її голова Володимир Дзега провів пленарне засідання 42 позачергової сесії.

У роботі сесії взяв участь голова районної державної адміністрації Віктор Хрущ.

У зв’язку з епідемічною ситуацією, що склалася у країні, під час роботи комісій і сесії дотримано всіх рекомендованих запобіжних заходів, спрямованих саме на те, щоб зберегти працездатність і здоров’я громадян.

Спершу депутати внесли зміни до районної комплексної Програми «Турбота» на 2014-2020 роки, Програми фінансової підтримки організації районного  фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» на 2020 – 2021 роки та до фінансового плану КНП «Драбівська центральна районна лікарня»  на  2020 рік.

Далі перейшли до розгляду одного з найважливіших питань порядку денного – внесення змін до рішення  районної ради від 20.12.2019 № 40-6/VІІ «Про районний бюджет на 2020 рік».

Подані на розгляд сесії зміни викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, яка виникла в ході виконання кошторисів на 2020 рік; розподілом залишку  коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджету на 01.01.2020 року по загальному фонду у сумі 202,954 тис. грн; розподілом залишку  коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами  33,335 тис. грн.

Так, зазначене фінансування буде направлено на придбання виробів медичного призначення та медикаментів для боротьби з коронавірусною інфекцією, на закупівлю медикаментів та перев’язувальних матеріалів і на придбання паливно-мастильних матеріалів; на фінансування Районної цільової програми забезпечення пожежної безпеки на 2016 - 2020 роки.

Потім депутати затвердили Статут КНП «Драбівська центральна районна лікарня» в новій редакції.

На завершення роботи народні обранці надали дозволи КНП «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» на прийняття легкового автомобіля і КНП «Драбівська центральна районна лікарня» на прийняття майна на баланс підприємств.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/na-sesii-rayonnoi-radi-vnesli-zmini-do-nizki-program-ta-pererozpodilili-koshti-na-nayvazhlivishi