Усі досягнення – це плоди нашої спільної праці, і я щиро вдячна кожному з вас за цю непросту і відповідальну роботу

22 жовтня 2020, 14:17

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела позачергову сесію районної ради. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови РДА Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств охорони здоров’я, працівники районної ради, ЗМІ.

Роботі позачергової сесії передувала церемонія нагородження відзнакою Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною», якої з нагоди Дня захисника України удостоєні (посмертно) 9 наших земляків, які загинули в зоні проведення АТО/ООС. Відзнаки вручені  рідним наших Героїв.

Таку ж відзнаку було вручено Іванівському сільському голові Григорію Рудому, якої він удостоєний з нагоди Дня Незалежності України.

Після цього присутні переглянули відеофільм про діяльність Уманської районної ради 7-го скликання за весь період її каденції, а після перегляду голова найбільшої депутатської фракції у районній раді від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Юрій Притула вручив голові райради Оксані Супрунець букет троянд.

Звертаючись до депутатів та всіх присутніх, Оксана Анатоліївна висловила вдячність за спільну роботу. «Ми з вами залишили слід в історії Уманщини, як депутати, що ухвалили на користь сільських громад району понад 800 рішень із різних сфер життєдіяльності нашого Уманського краю. Усі досягнення – це плоди нашої спільної праці, і я щиро вдячна кожному з вас за цю непросту і відповідальну роботу», – наголосила Оксана Супрунець.

Далі депутати, затвердивши порядок денний, приступили до розгляду запланованих питань.

Першими рішеннями районні обранці внесли зміни до Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2018-2020 роки та до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/VІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік».

Розглянувши клопотання Доброводівської і Танської сільських рад, надали згоду на передачу фельдшерських пунктів у комунальну власність сіл, селища  району.  

Також на сесії було затверджено фінансовий план КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради на 2021 рік; проект землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення села Свинарка Свинарської сільської ради Уманського району; Перелік першого типу об’єктів спільної  власності територіальних  громад  сіл, селища   району,  щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

Далі у роботі пленарного засідання зробили перерву. На завершення приємний сюрприз зробили учасники народного ансамблю української пісні «Горицвіт» районного центру культури і дозвілля, які виконали кілька художніх номерів..


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/usi-dosyagnennya-ce-plodi-nashoi-spilnoi-praci-i-ya-schiro-vdyachna-kozhnomu-z-vas-za-cyu-neprostu