У громаді, реалізовуючи минулі проекти Громадського бюджету, оголошують нове голосування на наступний рік

28 жовтня 2020, 13:18

Загалом за результатами минулорічного конкурсу перемогу отримало 5 проектів, які отримали найбільшу підтримку мешканців ОТГ.

Начальниця відділу економічного розвитку та інвестування Червонослобідської сільської ради Тетяна Гартингер розповідає, що це, зокрема, облаштування ділянки біля будинку культури у с. Вергуни з декоративними  вказівниками місцевих вулиць, встановлення стели «Я люблю Вергуни», облаштування пішохідної доріжки у с. Хутори (уже виконано).

– Днями у громаді приступають до втілення ще двох останніх проектів: розпочинаються роботи зі встановлення стели «Я люблю Червону Слободу» та облаштування місця відпочинку (альтанки, гойдалка, дитячий майданчик) у селі Нечаївка, – зазначає посадовиця.

Також, днями у громаді оголошують нове голосування за проекти Громадського бюджету, що надійшли від жителів на цьогорічний конкурс – їх шість, всі вони пов’язані із благоустроєм території громади, організації місць відпочинку, облаштування парків тощо.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/u-gromadi-realizovuyuchi-minuli-proekti-gromadskogo-byudzhetu-ogoloshuyut-nove-golosuvannya-na