Співчуття з приводу смерті Северина Олександра Федоровича

23 листопада 2020, 10:09

Черкаська обласна рада та працівники виконавчого апарату з глибоким сумом сприйняли звістку про раптову передчасну смерть депутата Черкаської обласної ради сьомого скликання  Северина Олександра Федоровича.

Народився він 10 серпня 1961 року в с. Русалівка Маньківського району Черкаської області.

Весь свій життєвий шлях присвятив розвитку дорожньої інфраструктури Черкащини. Свою трудову діяльність розпочав автомеханіком Маньківської районної шляхо-будівельної дільниці, а згодом виріс до керівника дочірнього підприємства «Черкаський облавтодор».

У 2015 році його обрали депутатом Черкаської обласної ради, у складі якої працював у постійній комісії обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин, брав активну участь в обговоренні злободенних питань життя мешканців області та ухваленні конструктивних рішень.

Щиро висловлюємо свої глибокі співчуття рідним, близьким і друзям Олександра Федоровича. Сумуємо разом із вами та підтримуємо в годину скорботи.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/spivchuttya-z-privodu-smerti-severina-oleksandra-fedorovicha