У Черкаському районі проведено День благоустрою та День довкілля

15 квітня 2019, 09:40

Щороку у квітні в Україні відзначається День довкілля, у який прогресивна світова спільнота закликає уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити задля збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.

Напередодні відзначення Дня благоустрою та Дня довкілля в Україні працівники Черкаської районної ради та районної державної адміністрації, її структурних підрозділів здійснили прибирання територій прилеглих до автодороги Черкаси – Чигирин.

В ході прибирання було проведено розчистку території від сухих гілок, кущів, різноманітного сміття. Зелені зони очищено від торішнього листя.Своїм прикладом працівники районної ради та райдержадміністрації закликали керівників підприємств, установ, організацій району, усіх мешканців краю долучатись до подібних акцій.

Своїм прикладом працівники районної ради та райдержадміністрації закликали керівників підприємств, установ, організацій району, усіх мешканців краю долучатись до подібних акцій. Дотримуватись Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку не тільки у себе вдома, але й у громадських місцях. Чистота навколишнього середовища залежить від кожного з нас.

Сьогодні, більше ніж будь-коли, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. Головною метою цього заходу є поліпшення стану української природи. Багато заходів на відзначення Дня довкілля проводяться на районному рівні. Це і озеленення територій, прибирання скверів та парків, проведення виховних заходів на природоохоронну тематику, тощо.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/u-cherkaskomu-rayoni-provedeno-den-blagoustroyu-ta-den-dovkillya