Проведено позачергову сесію Шполянської районної ради

07 серпня 2019, 12:23

6 серпня 2019 року під головуванням заступника голови районної ради Лідії Татариної відбулася позачергова тридцять шоста сесія. Про це інформує Шполянська районна рада.

Спочатку було заслухано інформацію про виконання районного бюджету за І півріччя 2019 року, потім начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Голуб проінформувала народних обранців про зміни до районного бюджету на 2019 рік. Зокрема, були проведені уточнення, викликані змінами обсягів цільових субвенцій, переданих районному бюджету з державного, обласного та сільських бюджетів. Розподілене перевиконання власних доходів районного бюджету за підсумками виконання за 6 місяців 2019 року. На сесії депутати провели перерозподіл бюджетних асигнувань та внесли зміни, викликані розподілом додаткових цільових трансфертів з місцевих бюджетів.

У ході сесії депутатами одностайно підтримано рішення про внесення змін до складу президії районної ради. 

На сесії також розглядалося ще ряд важливих питань, серед яких передача в комунальну власність Лип'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади Лип'янської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Нечаєвського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», передача цілісного майнового комплексу, майна та земельних ділянок Лип'янської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Нечаєвського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» до комунальної власності Лип'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади. 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/provedeno-pozachergovu-sesiyu-shpolyanskoi-rayonnoi-radi-0