Валентин Тарасенко провів нараду з керівниками комунальних поліграфічних підприємств

12 серпня 2019, 14:08

Перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів нараду з керівниками комунальних поліграфічних підприємств Черкаської обласної ради за участі працівників управління майном виконавчого апарату обласної ради та директора КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності».

В ході роботи було заслухано директорів Звенигородського та Уманського комунальних видавничо-поліграфічних підприємств Олега Латко та Сергія Новака про їх функціонування та перспективи подальшої діяльності.

 

З цією метою проаналізовано фінансово-господарський стан та відмічено, що обидва підприємства за результатами роботи у першому півріччі 2019 року спрацювали збитково, продовжують втрачати замовників і нарощувати борги. Управлінські заходи не приносять належного ефекту.

За підсумками наради вироблено алгоритм дій щодо стабілізації ситуації, напрямків роботи щодо виходу з кризи та подальшого функціонування.

Валентин Тарасенко дав працівникам управління майном виконавчого апарату обласної ради відповідні доручення.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/valentin-tarasenko-proviv-naradu-na-yakiy-rozglyanuto-pidsumki-roboti-komunalnikh-poligrafichnikh