До уваги студентів та абітурієнтів вищих закладів освіти Черкащини: Триває конкурс на здобуття грантів на оплату навчання

13 серпня 2019, 10:13

До уваги студентів та абітурієнтів Черкаського державного технологічного університету, Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, Уманського національного університету садівництва та Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини: триває прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно» , переможці якого отримують грошові гранти на оплату навчання. Конкурс проводиться за соціальної ініціативи міжнародної корпорації Open Media Group за партнерства з іншими сервісами й онлайн порталами.

Для участі у конкурсу студентові/абітурієнтові потрібно написати науково-дослідну роботу невеликого об’єму та у встановленні терміни надіслати на електронну адресу education@likar.info, вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

Головна тема, яку студент повинен взяти за основу дослідження: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС». Конкурсант самостійно визначає найбільш актуальне на його думку питання/проблему, щодо головної тематики. Проведене дослідження має бути оформлене в вигляді есе. Праця має містити чітке та аргументоване вираження бачення проблеми, методів вдосконалення, шляхів покращення, а також висновки щодо відображених в есе досліджень.

Особлива увага приділяється вираженню самостійної думки конкурсантів в науковій роботі. Для запобігання копіювання матеріалів з відкритих джерел, всі роботи будуть проходити перевірку унікальності.

Основні напрямки, по яким потрібно проводити дослідження (на вибір один або декілька):

  • Економіка;
  • Менеджмент;
  • Маркетинг;
  • Психологія;
  • Політологія;
  • Журналістика.

Рекомендований об’єм роботи – від 1 до 30 сторінок формату А4 друкованого тексту, оформленого в електронному вигляді (формат .doc).

Оцінювання робіт здійснюватиметься незалежним журі. Автори переможних робіт отримують винагороди:

  • 1-е місце – грошовий грант на оплату річного навчання;
  • 2-е місце – грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців;
  • 3-є місце – грошовий грант на оплату 3 місяців навчання.

Організатори зауважують, що студенти державної форми навчання отримають грошові гранти у вигляді стипендій, відповідно до розміру оплати за навчання на факультеті.

Прийом конкурсних робіт триває до 30 вересня 2019 року. Оголошення переможців відбудеться 23 жовтня 2019 року.

Більш детальна інформація щодо правил написання робіт, а також щодо умов конкурсу за посиланням.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/do-uvagi-studentiv-ta-abiturientiv-vischikh-zakladiv-osviti-cherkaschini-trivae-konkurs-na