Депутати обласної ради зустрілися з головою облдержадміністрації Ігорем Шевченком

20 серпня 2019, 17:33

Представники депутатських фракцій обласної ради і  позафракційні 20 серпня 2019 року у приміщенні обласної ради провели зустріч з головою облдержадміністрації Ігорем Шевченком.

Відкрив зустріч перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. Він коротко презентував кількісний і якісний склад обласної ради, охарактеризував роботу депутатського корпусу, повідомив про актуальні питання і проблематику, що вирішуються обласними обранцями в інтересах виборців Черкащини, та про нагальні справи, що будуть розглядатися на найближчих пленарних засіданнях тощо.

Ігор Шевченко у свою чергу розповів про основні напрямки своєї роботи, з якими зіткнувся у перші дні перебування на посаді, та запропонував ставити запитання, які наразі хвилюють депутатів, щоб зустріч провести в конструктивному діалозі.

В подальшому розмова велася про шляхи і бачення наповнення обласного бюджету, залучення інвестицій, налагодження співпраці між гілками влади, адже усі зацікавлені у подальшому розвитку регіону в цілому.

Окрім того, йшла мова і про прискорення і завершення робіт з ремонту автошляхів та  проведення тендерів, проходження платежів щодо підготовки до осінньо-зимового періоду, можливих місцевих виборів тощо.

Окрема дискусія виникла щодо вирішення кадрових питань. Депутатів цікавило, як швидко будуть призначені голови районних державних адміністрацій, адже у деяких районах на сьогодні відсутні і перші заступники, і заступники , а також і голови районних рад. Цікавили критерії, на яких буде базуватися підбір кадрів на вакантні посади, в тому числі на заступників голови облдержадміністрації.

Учасники зустрічі не обійшли увагою і організацію особистого прийому громадян та нові підходи у вирішенні тих чи інших проблем.

На завершення сторони подякували один одному за конструктивний діалог, взаєморозуміння і прагнення об’єднати зусилля для подальшої співпраці.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/deputati-oblasnoi-radi-zustrilisya-z-golovoyu-oblderzhadministracii-igorem-shevchenkom