На Черкащині відзначають День Державного Прапора та День незалежності України

23 серпня 2019, 12:59

23 серпня 2019 року на Соборній площі в м. Черкаси відбулися святкові заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

У святі взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, перший заступник голови облдержадміністрації Тарас Висоцький, міський голова м. Черкаси Анатолій Бондаренко, військовослужбовці учасники АТО/ООС, курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, депутати і працівники виконавчого апарату обласної ради, громадськість міста.

Після урочистої церемонії підняття Державного Прапора на щоглі, присутніх привітав Тарас Висоцький, відзначивши, що сьогоднішнє свято для всіх громадян є днем вшанування багатовікової історії українського державотворення та закликав, щоб український стяг назавжди став для усіх громадян символом єдності у боротьбі за утвердження нашої держави як соборної і незалежної країни.

Перший заступник голови ОДА та міський голова вручили почесні відзнаки військовослужбовцям, волонтерам та активним громадянам Черкащини.

Після вітань відбувся святковий флешмоб за участі обдарованої молоді м. Черкаси та Соколівської об’єднаної територіальної громади.

Зауважимо, що святкові заходи продовжаться у м. Чигирин, де відбудеться урочисте закриття «Симпозіуму народного мистецтва Черкащини».


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/na-cherkaschini-vidznachayut-den-derzhavnogo-prapora-ta-den-nezalezhnosti-ukraini