На посаду керівника комунального освітнього закладу претендувало три кандидати. Конкурсна комісія не визначила жодного переможця

27 серпня 2019, 17:50

Перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів чергове засідання комісії з визначення кандидатури на вакантну посаду керівника комунального закладу «Шевченківська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю» Черкаської обласної ради.

Відповідно до Положення засідання проведено за участі представників громадських організацій та представників колективу, на посаду керівника якого оголошено конкурс.

До участі в конкурсі на посаду директора спеціалізованої школи-інтернат, що розташована в селі Шевченкове Звенигородського району, подали документи три претенденти – Валерій Білозерський, який має значний педагогічний стаж – працював заступником директора у Стецівській ЗОШ, а нині перебуває на посаді менеджера у ПРАТ «Миронівський хлібопродукт»; Владислав Гончаревський, який донедавна був директором Тарасівської загальноосвітньої школи і Лариса Кочерга, начальник відділу освіти Звенигородської райдержадміністрації.

В ході роботи члени комісії розглянули заяви і додані до них документи та визначили, що вони відповідають визначеним законодавством вимогам – усі мають вищу профільну освіту та необхідний стаж роботи, – тому кандидати були допущені до подальшої участі у конкурсі.

Як і передбачають умови конкурсу, претенденти на посаду спочатку склали іспити, пройшли тестування, розв’язали ситуативні завдання. А далі – презентували перспективний план розвитку комунального закладу та відповіли на запитання членів конкурсної комісії.

Опісля було проведено обговорення мотиваційних листів кандидатів та їх конкурсних пропозицій щодо перспективного плану розвитку навчального закладу.

За результатами обговорення і таємного голосування члени комісії не визначили переможця. Жоден із претендентів не набрав необхідної кількості балів.

У результаті буде оголошено новий конкурс на вакантну посаду керівника вищеназваного комунального закладу


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/na-posadu-kerivnika-komunalnogo-osvitnogo-zakladu-pretenduvalo-tri-kandidati-konkursna-komisiya-ne