Представлено нового голову Черкаської облдержадміністрації

04 листопада 2019, 15:43

Сьогодні Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Романа Миколайовича Боднара.

Ця подія відбулася у великій сесійній залі Будинку рад. У заходах взяли участь голова обласної ради Анатолій Підгорний, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, керівники фракцій політичних сил в обласній раді, представники центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації тощо.

Відкриваючи зустріч, Сергій Трофімов зауважив, що минуло сто днів з часу призначення попереднього керівника області. За цей час було досягнуто певних результатів, однак виклики, які перед нами є, вимагають певних змін, тому Президент прийняв рішення призначити нового керівника області.

Сергій Трофімов вручив посвідчення Роману Боднару та подякував Ігорю Шевченку за його роботу.

Далі слово взяв новопризначений голова облдержадміністрації, який зазначив, що не вважає призначення своїм досягненням – це великий аванс від Президента.

– Всі мої дії будуть спрямовані виключно на користь суспільства і громадян. Я бачу три умови нашої успішної діяльності: формування команди однодумців, консолідація суспільства та підтримка моїх дій Президентом України, Урядом і Верховною Радою. Усвідомлюю велику відповідальність перед черкащанами і Президентом. Я хотів би, щоб мене оцінювали за моїми конкретними справами, – відзначив новий голова облдержадміністрації Роман Боднар.

На офіційному сайті Президента України Володимира Зеленського розміщено Укази №797/2019 та №798/2019, якими він звільнив Ігоря Шевченка та призначив Романа Боднара.

В ході зустрічі з активом області Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов також представив нового очільника управління Служби безпеки в Черкаській області Юрія Погасія.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/predstavleno-novogo-golovu-cherkaskoi-oblderzhadministracii