Валентин Тарасенко взяв участь у засіданні координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей

08 листопада 2019, 09:31

У приміщенні малої сесійної зали Будинку рад проведено розширене засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді. Головним питанням порядку денного стало підбиття підсумків проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2019 році.

Участь у заходах взяли перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники зацікавлених організацій області.

З інформацією щодо оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей,  учнівської молоді в області у 2019 році ознайомив присутніх начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський, який підбив підсумки роботи управлінь та відділів  виконавчих органів влади, інших структур, що працюють з дітьми, визначив пріоритети у подальшій роботі.

У ході засідання відбулося обговорення проблем, над якими  необхідно буде працювати у майбутньому та нагородження.

За сумлінну працю, професіоналізм у галузі оздоровлення та відпочинку дітей Черкащини Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено завідувача сектору у справах молоді та спорту, служби у справах дітей, виконавчого комітету Золотоніської міської ради Вареник Людмилу, директора козацького дитячого табору відпочинку “Дахнівська Січ” Цимбалюк Людмилу.

Подякою управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток галузі оздоровлення та відпочинку дітей Черкащини нагороджено начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Кучер Галину; головного спеціаліста сектору сімейної політики координації надання соціальних послуг управління розвитку соціальної сфери департаменту соціальної політики виконавчого комітету Черкаської міської ради Бондара Віктора; головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Чигиринської районної адміністрації Скічко Оксану та директора товариства з обмеженою відповідальністю «Дитячий оздоровчий табір «Тимурівець» Гулу Ольгу.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/valentin-tarasenko-vzyav-uchast-u-zasidanni-koordinaciynoi-radi-z-pitan-ozdorovlennya-ta