Між ЧДТУ та трьома освітніми закладами Смілянщини підписано Договір про співпрацю

14 листопада 2019, 10:24

Черкаський державний технологічний університет не збавляє обертів і 12 листопада влаштував День ЧДТУ на Смілянщині, в Ротмістрівській об`єднаній територіальній громаді.

Цього дня поспілкуватися з ректором ЧДТУ Олегом Григором, адміністрацією, деканами, завідувачами кафедр, професорами і доцентами, викладачами та студентами, відвідати креативний Науковий пікнік ЧДТУ та побувати на унікальних уроках науковців технологічного вишу, окрім місцевих школярів,  завітали старшокласники із сусідніх сіл Ташлика та Макіївки.

Школярі не приховували щирої зацікавленості спеціальностями Черкаського державного технологічного університету, розпитували про майбутні професії та місця роботи за відповідним фахом, уважно розглядали винаходи, розробки науковців і студентів, знайомилися з сучасним технічним обладнанням, брали участь у цікавих дослідах, майстер-класах та вікторинах. Визначною подією для учнів і вчителів освітніх закладів стала можливість відвідати унікальні Уроки ЧДТУ від науковців Черкаського державного технологічного університету. 

Особливою подією освітнього свята став Урок ректора для одинадцятикласників, який провів ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. Під час уроку Олег Олександрович розповів випускникам про навчальний заклад, студентське самоврядування, особливості вступної кампанії 2020 року, познайомив із перспективними спеціальностями, за якими університет готує висококваліфікованих фахівців, що складають гідну конкуренцію на сучасному ринку праці. Ректор ЧДТУ власним прикладом продемонстрував, що провідний технологічний заклад вищої освіти регіону піклується і про рівень знань своїх студентів, і про подальше працевлаштування випускників, адже вчитись, жити, працювати на Черкащині сьогодні реально, престижно і прибутково.

Символічним завершенням Дня ЧДТУ в Ротмістівській ОТГ стало підписання Договору про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та трьома освітніми закладами Смілянщини: закладом загальної середньої освіти села Ротмістрівка Ротмістрівської сільської ради (директор – Оксана Семенчук), Ташлицькою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Смілянської  районної ради Черкаської області (директор – Анатолій Тимарський) та Макіївською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Смілянської районної ради Черкаської області (директор – Світлана Кушкова).

 

За інформацією Ротмістрівської об`єднаної територіальної громади


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/mizh-chdtu-ta-troma-osvitnimi-zakladami-smilyanschini-pidpisano-dogovir-pro-spivpracyu