Анатолій Підгорний привітав аграріїв Черкащини з Днем працівника сільського господарства

15 листопада 2019, 15:53

15 листопада 2019 року в обласній філармонії, напередодні професійного свята – Дня працівників сільського господарства, представники аграрної галузі Черкащини провели урочисте зібрання.

Привітати хліборобів області завітав голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Урочистості розпочалися з перегляду вокально-хореографічної композиції. Потім ведучі запросили до вітального слова директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігоря Колодку, який проінформував присутніх про досягнення аграрної галузі Черкащини та назвав низку сільськогосподарських підприємств, товариств, наукових закладів, фермерських колективів, що успішно працюють у сільському господарстві та роблять вагомий внесок у добробут наших людей.

Вітаючи з професійним святом, голова обласної ради Анатолій Підгорний зазначив, що сьогодні – це свято тих, хто мудрістю і розумом, руками і, головне, з душею працюють на рідній землі незалежно від форм власності і форм господарювання.

«Українська земля, в тому числі і на Черкащині, – край благодатних чорноземів. Але вагомі врожаї та тонни золотого збіжжя на токах – це не просто щедрість матінки-землі. Віддячує так щедро земля лише тим, хто самовіддано і з любов’ю трудиться на ній. До цих людей належите саме ви, а ще тисячі хліборобів нашого краю, завдяки праці яких наша область вже багато років закріпилася серед лідерів сільськогосподарської галузі в Україні», – наголосив Анатолій Підгорний.

У цей святковий день голова обласної ради подякував ветеранам виробництва, які десятиліттями вирощували хліб і до хліба, та нинішнім аграріям, які прийняли у спадок від батьків цю землю.

«Наше завдання – зберегти і передати цей дорогоцінний скарб нашим дітям, які невдовзі приймуть цю естафету» – наголосив Анатолій Підгорний.

Голова обласної ради висловив присутнім на святі та всім сільгоспвиробникам Черкащини глибоку вдячність за самовіддану працю та побажав миру, міцного здоров’я, благополуччя, щоб і надалі їхню працю щедро винагороджувала рідна земля.

На завершення свого виступу Анатолій Підгорний вручив працівникам сільського господарства Почесні грамоти обласної ради.

Святковий настрій для присутніх створювали виступи художніх колективів, які радували глядачів яскравими українськими народними та ліричними піснями, танцями й хореографічними композиціями.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/anatoliy-pidgorniy-privitav-agrariiv-cherkaschini-z-dnem-pracivnika-silskogo-gospodarstva-0