У Черкасах відзначено День Гідності та Свободи

21 листопада 2019, 12:04

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи – річниці початку доленосних для України подій Помаранчевої революції (2004 рік) та Революції Гідності (2013 рік).

Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004- го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

У заходах взяли участь голова обласної ради Анатолій Підгорний, голова облдержадміністрації Роман Боднар, заступник голови обласної ради Андрій Сегеда, заступник міського голови м. Черкаси Ігор Волошин, керівники структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, працівники виконавчого апарату обласної ради, представники установ і закладів обласного центру, військовослужбовці та ветерани АТО і ООС, громадськість міста.

Спочатку керівники області й міста та інші учасники заходу поклали квіти до монументу «Борцям за волю України», а потім взяли участь у поминальному молебні, що відбувся у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Цього року заходи до Дня Гідності та Свободи проходять під гаслом «Вільні творити майбутнє».


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/u-cherkasakh-vidznacheno-den-gidnosti-ta-svobodi