Анатолій Підгорний взяв участь у обговоренні перспектив подальшого розвитку спорту на Черкащині

22 листопада 2019, 17:00

22 листопада 2019 року відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів з питань фізичної культури та спорту, федераціями з видів спорту, дитячо-юнацькими спортивними школами та фізкультурно-спортивними товариствами.

У нараді взяли участь голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний, голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар та голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда.

Звертаючись до присутніх, голова обласної ради подякував чемпіонам і призерам змагань, наголосивши, що вони є прикладом для наслідування і виховання здорового молодого покоління.

Також Анатолій Вікторович висловив вдячність тренерам і спортсменам, які прославляють Черкащину і Україну в цілому, за наполегливість та самовідданість, з якою вони працюють, та закликав до плідної співпраці, додавши, що зі свого боку обласна рада докладатиме всіх зусиль у вирішенні питань, що стосуються молоді і спорту.

У ході наради присутні обмінялися думками з очільниками області щодо перспектив подальшого розвитку спорту на Черкащині.

На завершення Анатолій Підгорний та Роман Боднар вручили Почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації і обласної ради спортсмену з кікбоксингу WAKO Роману Щербатюку, тренеру з кікбоксингу WAKO Юрію Зубову, спортсменці з легкої атлетики Валерії Іваненко,  спортсменам з гімнастики спортивної Іллі Ковтуну та Назару Чепурному, спортсмену з футболу з вадами слуху Віктору Пустовіту; посвідчення про присвоєння звання «Заслужений тренер України» тренеру з легкої атлетики Олені Малюк;  посвідчення «Майстер спорту України» Тетяні Безшийко (легка атлетика) та Рустаму Алієву (дзюдо).


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/anatoliy-pidgorniy-vzyav-uchast-u-obgovorenni-perspektiv-podalshogo-rozvitku-sportu-na-cherkaschini