п'ятниця, липня 2, 2021


Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко привітав правоохоронців із Днем Національної поліції та вручив почесні грамоти Черкаської обласної ради.

- Служити людям, рятувати, ризикуючи своїм життям, здатен не кожен. Я вдячний вам за щоденну важку працю, за те, що, заступаючи на чергування, ви готові ризикувати й ціною власного життя та здоров'я зупинити злочинність. Переконаний що всі ваші зусилля спрямовані на підтримку правопорядку і для забезпечення спокою на вулицях та у домівках черкащан. Обласна рада завжди з увагою ставилася до потреб Національної поліції і так буде й надалі. Дякую за вашу службу і бажаю, щоб у ваших домівках завжди панували любов, злагода та дитячий сміх, - привітав працівників Національної поліції Роман Сущенко.

У межах робочого візиту до об'єднаних територіальних громад перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко зустрівся з медиками КНП “Черкаська районна лікарня с. Мошни” та з міським головою Канева Ігорем Ренькасом, депутатами й активом громади.

Обговорили нагальні питання розвитку громад, хід децентралізації, медичної реформи, перспективи будівництва/ремонту доріг місцевого та національного значення, проблеми з цивілізованим управлінням відходами й очисними спорудами, передачі/обміну комунальним майном у зв'язку з реорганізацією громад, оцінили стан тепломереж та ризики техногенних катастроф.