неділя, листопада 21, 2021

22 листопада 2004 року та 21 листопада 2013 року - ці дні увійшли в історію України, як початок двох революцій на Майдані. Тоді, зібравшись разом, ми вкотре довели, що незламна воля і бажання жити у вільній демократичній країні сильніші за ворожі кулі.

Давайте разом сьогодні вшануємо пам'ять про тих, завдяки кому ми вільні.

Подякуємо нашим захисникам на сході, які захищають суверенітет держави, волонтерам, які в перші роки війни були ледь не єдиною опорою захисників, журналістам, що з епіцентру подій розповідали правду та всім небайдужим, хто допомагав і допомагатиме.

Будьмо гідними тих, хто боровся і бореться за нашу свободу.

Слава Україні!

Дорогі земляки, працівники сільського господарства!

Ви формуєте одну з провідних галузей економіки нашої держави, створюєте робочі місця для мільйонів українців. Ви не лише забезпечуєте нашу продовольчу безпеку, а й пів світу годуєте, поставляючи продукцію за кордон.

Переконаний, що саме сільгоспвиробники на сьогодні є опорою українського села. Вони дають можливість людям працевлаштуватися й не покидати рідну домівку, часто допомагають громадам під час стихійних лих, підтримують заклади соціальної інфраструктури, та й просто здатні допомогти, якщо хтось потрапив у скруту.