середа, серпня 31, 2022

Відсьогодні користувачам "Дії" доступні чотири нові сервіси: електронні пенсійне посвідчення та посвідка на проживання, документи англійською і послуга шерингу авто. Для того, щоб скористатися ними, варто оновити застосунок.

Що нового:

У застосунку вперше стали доступними англомовні версії закордонного паспорта, водійського посвідчення та техпаспорта на авто. Права та техпаспорт мають міжнародне кодування, яке використовується в ЄС, США та Канаді. Щоб у застосунку документи відображалися англійською, необхідно перемкнути мову.

Пенсійне посвідчення. Доступні двох видів – за віком та спеціальні. Щоб побачити їх у Дії, вони мають бути видані після 2014 року. Пенсійне за віком підтягнеться в Дії автоматично, а спеціальне необхідно завантажити самостійно. Як і інші документи в застосунку, пенсійне посвідчення можна буде перевірити або поділитися ним за допомогою QR-коду.

Очільник обласної ради Анатолій Підгорний взяв участь у засіданні Вченої ради ЧДТУ. Під час урочистостей він відзначив Почесними грамотами благодійників, які підтримували університет та волонтерські ініціативи, які тут відбувалися.