Проведено районний турнір з настільного тенісу на кубок Звенигородської районної ради

29 січня 2019, 14:12
Проведено районний турнір з настільного тенісу на кубок Звенигородської районної радиДнями в приміщенні Звенигородської дитячої-юнацької спортивної школи відбувся районний турнір з настільного тенісу на кубок Звенигородської районної ради, присвячений 75-ій річниці звільнення м. Звенигородка від німецько-фашистських загарбників.

Виборювали першість у трьох вікових категоріях – юнаки: учні 8-9 класів, учні 10-11 класів та дорослі.

Проведено районний турнір з настільного тенісу на кубок Звенигородської районної радиБоротьба видалася захоплюючою та емоційною, а учасники продемонстрували технічну і цікаву гру. За результатом якої і визначилися переможці. Ними стали: серед учнів 8-9 класів перше місце виборов Олексій Лисенко (Звенигородська спеціалізована школа № 1), другим був Олег Хавронюк (Звенигородська спеціалізована школа № 1), третім – Микита Клімов (Звенигородська спеціалізована школа № 3); серед учнів 10-11 класів на першому місці Іван Завальнюк (Звенигородська спеціалізована школа ім. Т. Шевченка), на другому – Святослав Новоженов (Звенигородська спеціалізована школа ім. Т. Шевченка), третє місце здобув Олексій Вітренко (Звенигородська школа-інтернат спортивний ліцей).

Проведено районний турнір з настільного тенісу на кубок Звенигородської районної радиОсобливо напруженим видався фінал чоловічої першості. Як і в минулому році, впевнену перемогу здобув звенигородчанин Андрій Матковський, друге місце посів Юрій Костецький і третє – Олександр Сєвастьянов – спортсмени із Ватутіного.

Переможців нагороджено кубками, медалями і дипломами районної ради.