У Степанківській ОТГ розпочав навчальну діяльність Університет третього віку

13 лютого 2019, 11:49
У Степанківській ОТГ розпочав навчальну діяльність Університет третього вікуНа базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району за фінансової допомоги Благодійного Фонду родини Нечитайло працює Університет третього віку.

У Степанківській ОТГ цього району за ініціативи голови Ігора Чекаленка 12 лютого 2019 року проведено перше заняття.

Основною метою цього соціального проекту є реалізація принципу навчання людей віку 55+ впродовж усього їхнього подальшого життя та підтримка фізичних, психологічних і соціальних здібностей.

У Степанківській ОТГ розпочав навчальну діяльність Університет третього вікуАдже студенти-слухачі отримають необхідні для повноцінного існування в сучасному світі знання, відчують себе потрібними, усвідомлять, що життя продовжується і межі пізнання не існує.

«Університет третього віку» дозволить пенсіонерам розкрити у собі ті таланти, які були притиснуті сірими буднями, роботою, клопотами і родинними проблемами.

У Степанківській ОТГ розпочав навчальну діяльність Університет третього вікуВідповідно до проведеного попереднього опитування найбільше охочих навчатися комп’ютерним технологіям, здоровому способу життя й психології. Значну зацікавленість також виявляють й до правового захисту.

В університеті, який діятиме в Степанківській громаді, люди похилого віку зможуть отримувати знання на факультеті інформаційних технологій, згодом – на факультетах декоративно-ужиткового мистецтва та здорового способу життя.