У Шполянській міській ОТГ на позачерговій сесії призначили першого заступника голови

14 лютого 2019, 17:16
У Шполянській міській ОТГ на позачерговій сесії призначили першого заступника головиЯк повідомляють у Шполянській міській раді, сьогодні на позачерговій 35-ій сесії затвердили першого заступника міського голови. Ним став Олександр Кузуб, який до недавна обіймав посаду голови районної ради.

Пропозиція міського голови Сергія Кравченка зайняти вакантне місце колишнього очільника районної ради була підтримана всіма без винятку депутатами міської ради об’єднаної територіальної громади.

У Шполянській міській ОТГ на позачерговій сесії призначили першого заступника головиМіський голова, представляючи Олександра Миколайович, зазначив, що він високоосвічений фахівець і управлінець. знає всі тонкощі роботи органів місцевого самоврядування.

Для роботи над перспективним розвитком громади потрібні саме такі люди.

Далі депутати, керуючись ст. 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» щодо прийняття на посади заступників сільського, селищного, міського голови виконавчого комітету сільської, селищної, міської, районної у місті ради, ухвалили рішення стосовно зміни кількісного та персонального складу виконавчого комітету – включили до нього Олександра Кузуба.