вівторок, березня 2, 2021

Напередодні святкування 207-ї річниці від дня народження українського поета, художника, Пророка України Тараса Григоровича Шевченка Черкаський обласний краєзнавчий музей оголошує онлайн-челендж #Черкащина_читає_Кобзаря. Адже, незважаючи на роки і десятиліття, слово Кобзаря – живе, вогненне, віще, невмируще, правдиве…

За інформацією Степанецької громади, у Беркозівському старостинському окрузі розпочали роботу з підключення абонентів до інтернет-мережі.

За ініціативи сільського голови Олександра Яременка, досягнуто домовленість про безоплатне підключення та надання безоплатного трафіку для закладів соціальної сфери (адмінприміщення сільської ради, Беркозівської гімназії, ФАПу с.Беркозівка та сільського будинку культури).

На даний час вже підключено і надано безкоштовний трафік по двох об’єктах: гімназія та адмінприміщення сільської ради. На черзі підключення сільського будинку культури і ФАПу.

Жителі Беркозівського старостинського округу висловлюють вдячність керівництву провайдера і виконавцям робіт за безоплатну допомогу з цього виду послуг та сподіваються на подальшу співпрацю.