понеділок, березня 18, 2024

Сьогодні Черкащину з робочим візитом відвідав Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. Він зустрівся з керівництвом області, обговоривши основні виклики в регіоні.

Фізкультурно-оздоровчі змагання з кульової стрільби присвячені вшануванню пам’яті захисників України проведуть о 10:00, 23 березня в Черкаській гімназії №9 ім. О.М. Луценка (вул. Юрія Іллєнка, 52, м).

Черкаський обласний центр "Спорт для всіх" до участі у змаганнях запрошує:
- ветеранів війни;
- членів сімей ветеранів війни;
- членів сімей загиблих ветеранів війни;
- військовослужбовців;
- працівники сектору безпеки та оборони України.

Для участі потрібно заповнити форму.
За довідками звертайся: 063 43 170 25

«Книжковий день Гаррі Поттера» відбудеться 27 березня й закриватиме Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Захід організовується в межах Міжнародної акції, яка започаткована британським видавництвом Bloomsbury та об’єднує шанувальників магічної серії книг про хлопчика-чарівника в усьому світі. Черкаська обласна бібліотека для дітей долучається до цієї акції вже вчетверте. 

Наприкінці 2023 року британське видавництво «Bloomsbury» – власник прав на всю літературну франшизу про «Хлопчика-Який-Вижив» – зробило ребрендинг. Відтепер міжнародна акція стала «Книжковим днем Гаррі Поттера» – на противагу попередній «Книжковій ночі». За прикладом головних організаторів, час події трохи зміщено. Тож активності в Черкаській обласній бібліотеці для дітей розпочнеться о 12 годині.