Комісія обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства заслухала Романа Боднара щодо розподілу коштів, спрямованих на покращення доріг

09 червня 2020, 17:05

Члени постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства на своєму засіданні, яке провів її голова Володимир Кокодзей, заслухали і обговорили питання щодо розподілу фінансового ресурсу, спрямованого на покращення доріг в області (в частині розподілу фінансового ресурсу, спрямованого на покращення доріг місцевого значення).

Інформував з цього питання голова облдержадміністрації Роман Боднар та перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Ляшов.

У ході обговорення йшлося про стан доріг Черкащини та підходи до розподілу і освоєння коштів, що передбачені обласним бюджетом на ремонти, експлуатацію та утримання місцевих доріг, налагодження комунікацій з депутатами обласної ради, визначення пріоритетів тощо.

Потім члени комісії погодили внесення змін до рішення обласної ради від 20.12.2019 № 34-47/VII «Про обласний бюджет Черкаської області на 2020 рік», з якими присутніх ознайомила директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія  Кравченко.

А директор Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Василь Стеценко інформував з двох питань: про звіт за 2019 рік із проведення моніторингу виконання Плану реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період 2018 – 2020 роки, який члени комісії взяли до відома, а також про Стратегію розвитку Черкаської області на період 2021 – 2027 роки.

На завершення роботи депутати погодили внесення змін до програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаської області на 2011-2020 роки та заслухали хід виконання рішення обласної ради від 25.03.2016 № 4-12/VII «Про щорічний обласний конкурс з благоустрою населених пунктів області «Територія комфорту» (зі змінами від 16.12.2016 №10-8/VII) і зняли її з контролю.

У роботі постійної комісії взяв участь голова обласної ради Анатолій Підгорний.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/komisiya-oblasnoi-radi-z-pitan-rozvitku-infrastrukturi-ta-zhitlovo-komunalnogo-gospodarstva