Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочинає підготовку прогнозних показників

27 липня 2020, 09:31

На законодавчому рівні визначено, що державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані постійно підвищувати рівень своєї професійної компетентності.

З метою забезпечення безперервності, обов’язковості та плановості професійного навчання публічних службовців регіону Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів починає підготовку прогнозних показників загальних потреб у підвищенні кваліфікації на 2021 рік. Із урахуванням вимог Положення про систему професійного навчання у частині обов’язковості та періодичності підвищення кваліфікації публічних службовців та чинних нормативно-правових актів, що визначають основні напрямки державної політики в різних сферах суспільного життя, узагальнюються пропозиції замовників професійного навчання за такими пріоритетними напрямами:

- загальна професійна (сертифікатна) програма,

- спеціальна професійна (сертифікатна) програма,

- загальна короткострокова програма,

- спеціальна короткострокова програма.

Планування професійного навчання відбувається із ураховуванням Переліку пріоритетних напрямів/тем для підвищення кваліфікації, сформованого НАДС відповідно до нормативно-правових актів та на виконання п. 23 Положення про систему професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 106 від 06.02.2019.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/centr-perepidgotovki-ta-pidvischennya-kvalifikacii-kadriv-rozpochinae-pidgotovku-prognoznikh