У Черкаському училищі будтехнологій поліпшують умови для проживання здобувачам освіти і чекають на абітурієнтів

29 липня 2020, 11:38

Як інформують у навчальному закладі «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій», у цей літній час тут здійснюється поточний ремонт кімнат у гуртожитку, де проживають здобувачі освіти.

Директор закладу Олександр Саюн розповідає, що ремонт у будівлі гуртожитку почали з 2-го поверху. Зараз там активно тривають ремонтні роботи. Оновили шпалери, постелили лінолеум, оновили шафи та частково замінили столи. Також для гуртожитку придбали 3 холодильники та 2 пральні машини.

Пріоритетність ремонту саме другого поверху у гуртожитку визначена тим, що тут поселяють учнів, які навчатимуться за будівельними спеціальностями, а також дітей-сиріт та дітей з особливими потребами.

«Адміністрація закладу прийняла також рішення, що здобувачі освіти, при можливості зможуть проходити виробниче навчання і практику не тільки у майстернях, а й у гуртожитку. Тобто діти можуть вдосконалювати свої навички у кімнатах, у яких самі проживають. У планах на наступний рік – ремонт третього поверху гуртожитку та оновлення ліжок», – підсумовує директор закладу.

Олександ Саюн запевняє, що здобувачі освіти, які обирають їхній навчальний заклад, забезпечені усім необхідним та запрошує на навчання.

Дізнатися інформацію про Черкаське вище професійне училище будівельних технологій можна на САЙТІ або у FACEBOOK


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/u-cherkaskomu-uchilischi-budtekhnologiy-polipshuyut-umovi-dlya-prozhivannya-zdobuvacham-osviti-i