17 кращих робіт дітей області направлено на Всеукраїнську виставку-конкурс

23 грудня 2020, 09:13

Як повідомляють у комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми» Черкаської обласної ради, напередодні новорічних і Різдвяних свят у закладі завжди казково та святково. Ось і цьогоріч, незважаючи на епідеміологічну ситуацію в Україні, на обласний етап новорічно-різдвяної виставки-конкурсу «Новорічна композиція» надійшла величезна кількість  казкових  робіт.

Конкурс проводиться вже 20 років поспіль і кожного року дивує майстерністю дітей і педагогів. Його мета – формування в учнів дбайливого ставлення до природи як невичерпаного джерела краси і творчого натхнення.

На виставку представлено майже 400 робіт від районів, міст, ОТГ Черкаської області, м. Черкаси (спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №13, ЗОШ І-ІІІ ступенів №19, гімназії №9 ім. О.М. Луценка, колегіуму «Берегиня»,  КЗ «Черкаська спеціальна школа ЧОР», КЗ «Черкаська санаторна школа  ЧОР»,  «Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси»), а також вихованців КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР»  за такими номінаціями: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічна картина чи колаж та новорічний подарунок.

Всі конкурсні роботи вирізняються якістю виконання, новизною та оригінальністю.

Кращими визнано 17 робіт, які направлено на Всеукраїнську виставку-конкурс, що розпочав свою роботу в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді в м. Київ.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/17-kraschikh-robit-ditey-oblasti-napravleno-na-vseukrainsku-vistavku-konkurs