Співчуття з приводу смерті Тетяни Євгеніївни Хронік

29 січня 2021, 08:09

Колектив Черкаської обласної ради й депутатський корпус висловлюють щирі співчуття з приводу передчасної смерті Тетяни Євгеніївни Хронік, очільниці Корсунь-Шевченківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру  «Надія» Черкаської обласної ради.

Вона народилася 19 серпня 1971 року в Городищі у сім’ї службовців. Початкову освіту здобула у рідному місті, потім вступила до уманського педінституту ім. П. Тичини і отримала спеціальність «педагогіка і методика початкового навчання».

У 1992-1993 рр. працювала вчителем початкових класів у Калинівській школі, а до січня 1994 – вчителем у Городищенській школі №3. Із 1994 по 2002 рік працювала у Городищенській РДА спочатку методистом, а потім і завідувачем районного методичного кабінету відділу освіти. Через 10 років Тетяна Євгенівна  очолила відділ освіти Городищенської РДА. Вже у 2016 році – призначена на посаду директора  КЗ «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр  «Надія» Черкаської обласної ради»

Тетяна Хронік весь свій життєвий шлях присвятила освітянській діяльності і не раз була нагороджена почесними грамотами.

Щиро висловлюємо свої глибокі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам Тетяни Євгеніївни. Сумуємо разом із вами та підтримуємо в годину скорботи.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/spivchuttya-z-privodu-smerti-tetyani-evgeniivni-khronik