Конкурсна комісія визначилася з кандидатом на посаду керівника КП «Аеропорт Черкаси»

18 березня 2021, 16:18

Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко як голова комісії  з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора комунального підприємства  «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради" провів її засідання. У роботі конкурсної комісії взяв участь голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Олег Петренко.

На початку члени комісії були поінформовані, що до участі у конкурсі на посаду керівника цього комунального підприємства надійшла одна заява – Далібожака Івана Степановича, який з 2017 працював тут директором, а нині є виконувачем обов’язків. Згідно з вимогами конкурсу претендент має вищу освіту та управлінський досвід.

Далі визначили, що претендент подав необхідні документи в повному обсязі. Після цього надали можливість кандидату презентувати перспективний план розвитку комунального підприємства та відповісти на запитання.

Після обговорення презентації ухвалено рішення визнати Далібожака Івана Степановича переможцем у конкурсі та рекомендувати сесії обласної ради для призначення на вищезазначену посаду.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/konkursna-komisiya-viznachilasya-z-kandidatom-na-posadu-kerivnika-kp-aeroport-cherkasi