Учнівські лісництва, що стали учасниками обласного зльоту, отримають грамоти і грошові винагороди

29 березня 2021, 09:40

За інформацією комунального закладу  «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» спільно з Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства в онлайн режимі проведено обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв  загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Зліт проводиться щороку з метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній та дослідно-експериментальній роботі в галузі лісового господарства, збереженні біологічного різноманіття лісових екосистем.

Цьогоріч, у зв’язку з карантинними обмеженнями на проведення масових заходів, лісівники та освітяни ухвалили рішення про проведення традиційного щорічного зльоту у відеоформаті.

Тож шкільні лісництва отримали завдання підготувати два відеоролики – звіти про свою роботу, а саме: відеоролик презентації досягнень учнівського лісництва та ще один –представлення науково-дослідницької роботи.

У  заході  взяли участь 8 шкільних  лісництв Черкащини.

Враховуючи зміну традиційного формату проведення обласного етапу, конкурсна комісія визначила усіх учасників призерами обласного зльоту.

Отже, усі вони отримають грамоти та грошові подарунки (2 тис. грн) від Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

Підсумовуючи проведений в онлайн режимі обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, слід відзначити велику виховну еколого-освітню і профорієнтаційну місію учнівських лісництв.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/uchnivski-lisnictva-scho-stali-uchasnikami-oblasnogo-zlotu-otrimayut-gramoti-i-po-dvi-tisyachi